Ασφάλεια Ξενοδοχειακών Μονάδων

Γενική Περιγραφή Προγράμματος:

Η έννοια της τουριστικής ασφάλειας είναι ευρύτατη και μπορεί να περιλαμβάνει, από τον ελαφρύ τραυματισμό, μέχρι τρομοκρατικές επιθέσεις, κάτι που δυστυχώς βιώνει η παγκόσμια κοινότητα σήμερα.

Το κέντρο μας, οργανώνει και υλοποιεί σεμινάρια Ασφάλειας Ξενοδοχείων (Hotel Security Services) για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μιας και η χώρα μας ήδη παρουσιάζει ραγδαία αύξηση στην προσέλκυση τουριστών.

Το Σεμινάριο αυτό έχει σχεδιαστεί για την επιμόρφωση όλου του προσωπικού των ξενοδοχειακών μονάδων και ειδικότερα όσους εμπλέκονται στον τομέα της ασφάλειας, με σκοπό να αναδείξει τους τρόπους πρόληψης και μείωσης του ρίσκου από οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια, (κλοπή – δολιοφθορά – τρομοκρατική ενέργεια κ.α.).

Το κέντρο μας συνεργάζεται με φορείς κρατικά πιστοποιημένους και εξειδικευμένους στην εκπαίδευση Στελεχών Ασφάλειας και γενικά Προσωπικού Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας, και είναι σε θέση να εξασφαλίσει ποιοτική και ολοκληρωμένη λύση στο σοβαρό ζήτημα της ασφάλειας που απαιτείται να προσφέρουν οι ξενοδοχειακές μονάδες.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠ΄ ΑΡ. 216 ΦΕΚ Τ.Β΄ ΑΡ. ΦΥΛΟΥ 10 / 9-1-2015, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 7 ΠΑΡ.11 Α/Α 11.1), ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ (150) ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Το σεμινάριο δύναται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Ο.Α.Ε.Δ. (Λ.Α.Ε.Κ. 1-25 ή Λ.Α.Ε.Κ. 0-24). Δηλαδή οι Επιχειρήσεις μπορούν ΔΩΡΕΑΝ να καταρτίσουν το Προσωπικό τους μέσω της χρήσης του λογαριασμού Ο.Α.Ε.Δ. / Λ.Α.Ε.Κ., με τη διεκπεραίωση της υποβολής του προγράμματος εξ ολοκλήρου από το κέντρο μας. Το σεμινάριο μπορεί να διεξαχθεί με OnLine παρακολούθηση, δηλαδή σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες το προσωπικό μπαίνει από τον υπολογιστή του σπιτιού του σε μια συγκεκριμένη σελίδα, με τους κωδικούς που θα του δώσουμε και θα παρακολουθήσει τα μαθήματα χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί σε κάποιο συγκεκριμένο χώρο.

 

Η πληρωμή του σεμιναρίου μπορεί να γίνει μόλις πάρετε τα χρήματα από το Λ.Α.Ε.Κ.!

 

Πληροφορίες Διεξαγωγής:

Διάρκεια: 24 ώρες (4 ημέρες)
Πληροφορίες συμμετοχής : Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.